Eerste elftal

Prachtige avond voor familie Rots: "Dacht dat hij misschien wel naar mij toe zou komen"

Prachtige avond voor familie Rots: "Dacht dat hij misschien wel naar mij toe zou komen"

De wedstrijd van FC Twente tegen Riga FC werd een bijzondere voor de familie Rots. De 22-jarige Daan scoorde een prachtige goal, de 17-jarige Mats maakte als invaller zijn officiële debuut voor de hoofdmacht. Hun ouders en broer zagen vanaf de tribunes van De Grolsch Veste hoe het een avond werd om nooit te vergeten.

"Onze ouders zaten op de tribune en ook onze broer Tiem en een hoop vrienden uit Groenlo", vertelt Daan Rots in gesprek met De Telegraaf. "Tiem speelt in het eerste van SV Grol en moest eigenlijk trainen, maar hij had de training laten schieten, omdat hij het gevoel had dat het wel eens een avond kon worden, die hij niet wilde missen." En gelijk had 'ie.

"Het was een mooi moment. Ik zag dat hij zich om mocht kleden. Smal is helaas geblesseerd, hij is een kracht van ons. Maar dan komen er kansen voor mijn broertje. Ik vond het mooi dat hij in mocht vallen", aldus een trotse Daan Rots in gesprek met Veronica.

Mats, al sinds vorig jaar zomer in bezit van een contract bij FC Twente, mocht zijn officiële debuut maken. "Ik heb al vaak bij de groep gezeten en nu was het moment daar. Extra leuk om met mijn broer in het veld te staan. Ik heb nog gekeken of ik een bal op hem kon geven, maar dat zat er niet in. Hij maakte een heel mooie goal. Dat was lekker voor hem. Ik was aan het warmlopen toen Daan de goal maakte, dus ik had gedacht dat hij misschien wel naar mij toe zou komen, maar hij rende de andere kant op", besluit de linksback tegenover De Telegraaf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties