Prachtige beelden: Trotse assistent-trainer Uneken ziet hoe 19-jarige zoon scoort bij PSV-debuut

Peter Uneken is de assistent-trainer van Joseph Oosting. Zijn zoon Jesper Uneken speelt bij PSV. De 19-jarige spits speelt met name in de Keuken Kampioen Divisie, hier speelde hij al 24 wedstrijden voor Jong PSV. Uneken scoorde zeven doelpunten en gaf vier assists. Tegen AZ mocht de spits zijn debuut maken en wist hij al na drie minuten zijn eerste doelpunt voor de Eindhovenaren te maken. Het duel eindige uiteindelijk in 5-1.

Uneken scoorde in de 91e minuut het vijfde doelpunt voor de ploeg van Peter Bosz. Ondanks dat FC Twente al op het veld moest staan, bleef vader Peter nog even binnenkijken en zag hij hoe zijn zoon scoorde. Uneken kreeg de felicitaties van Ricky van Wolfswinkel en Joseph Oosting toen hij het veld op kwam in de Grolsch Veste. Bekijk onderaan het artikel de prachtige beelden.

Na afloop van de wedstrijd verscheen Jesper Uneken voor de camera en bekeek hij de beelden van zijn trotse vader. "Die glimlach van hem is echt heel mooi. Ik had hem al gesproken dat ik bij de selectie zat. Deze beelden zijn echt prachtig", vertelt hij dolblij tegenover ESPN.