Eerste elftal

PSV ontvangt zware straf van KNVB voor vuurwerkincident in Heerenveen

PSV ontvangt zware straf van KNVB voor vuurwerkincident in Heerenveen

Na FC Utrecht ontvangt ook PSV een zware straf voor de misdragingen van supporters. FC Utrecht speelt de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen in een lege Galgenwaard, PSV moet het bij de eerste uitwedstrijd van het seizoen doen zonder meereizende supporters. Die straf hebben de Eindhovenaren opgelegd gekregen naar aanleiding van een vuurwerkincident in Heerenveen.

Bij een 0-8 voorsprong op bezoek bij sc Heerenveen staken de supporters van PSV een groot aantal fakkels af. Een deel van deze fakkels werd op het veld gegooid. Bekijk de beelden onderaan het artikel. De KNVB heeft besloten hard in te grijpen en geen PSV-supporters toe te laten bij de eerste uitwedstrijd van komend eredivisieseizoen.

Onlangs ontving FC Utrecht ook al een zware straf in de vorm van het weren van supporters. Bij de eerste thuiswedstrijd van komend seizoen blijft de Galgenwaard leeg. Deze straf ontving de club voor de rellen tijdens en na de verloren play-offsfinale tegen Go Ahead Eagles.

De straf van FC Utrecht werd opgelegd door de gemeente Utrecht, PSV ontving de sanctie van de KNVB.

Opinie: Is de straf voor de PSV-supporters terecht? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties