Eerste elftal

Reacties na nederlaag tegen AZ 'te mild': "Het was wel heel laconiek"

Reacties na nederlaag tegen AZ 'te mild': "Het was wel heel laconiek"

FC Twente heeft in de strijd om Chapions League dure punten laten liggen in het duel tegen directe concurrent AZ. Met een overwinning was het zeker van het miljoenenbal, echter verloren de Tukkers met 2-1 van de ploeg van Maarten Martens. Ondanks de nederlaag heeft de club uit Enschede hun lot in eigen handen. Al waren de reacties na de wedstrijd wel erg mild.

Job Vaarhorst, host van de Oosttribune, begint over de manier waarop de spelers voor de camera verschenen. "Ik vond de reacties in Alkmaar na afloop wel heel mild. Iedereen was eigenlijk best blij althans niet blij, maar niet diep teleurgesteld", begint hij bij de Oosttribune. Nico Wantia is het hier mee eens. "Joseph Oosting was het een beetje, maar ik zat later het interview met Pröpper te bekijken en daar was toch wel wat meer chagrijn te bespeuren. Al had dat volgens mij te maken met de wissel."

Bij Wantia viel de spits van de Tukkers het meeste op. "Met name Ricky van Wolfswinkel die stond erbij met schouder ophalend voor de camera van er is niks aan de hand." Aan tafel bij de Ballen Verstand valt clubwatcher Leon ten Voor hetzelfde op. "Van Wolfswinkel was eigenlijk gewoon heel laconiek na de nederlaag."

Ten Voorde zou graag zien dat er wat meer irritatie inzit na zo'n wedstrijd. "Soms wil je ook wel eens dat ze in de bus blazen en dat ze zeggen van verdomme we zijn de nummer drie en we laten het afweten tegen dit AZ. Maar nee, het was vrij laconiek. Het komt allemaal goed en we gaan die derde plek wel veiligstellen. Dit was eventjes een rimpeltje en meer niet. Dat was de boodschap", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties