Eerste elftal

Richard Jensen verruilt FC Twente per direct voor directe concurrent

Richard Jensen verruilt FC Twente per direct voor directe concurrent

In navolging van zijn broertje Fredrik verlaat ook Richard Jensen FC Twente. De Enschedese club meldt via haar officiële kanalen dat de 22-jarige Fin per direct de overstap maakt naar Roda JC. In Kerkrade tekent de Finse verdediger een contract voor twee jaar.

[google]

In de zomer van 2012 maakte Richard Jensen de overstap van HJK Helsinki naar de voetbalacademie van FC Twente. In de zomer van 2015 maakte Jensen de overstap naar Jong FC Twente, waarna hij afgelopen jaar debuteerde in de eerste selectie van de Enschedese club.

Richard Jensen speelde afgelopen seizoen twaalf wedstrijden voor FC Twente waarin hij voornamelijk als centrale verdediger uitkwam en ook drie wedstrijden in actie kwam als linksback.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties