Eerste elftal

Roep om Weghorst neemt toe: "Dat wordt smullen!"

Roep om Weghorst neemt toe: "Dat wordt smullen!"

Na de uitermate teleurstellende nederlaag tegen Ajax is de roep om Wout Weghorst toegenomen. Velen zagen zondag een 'character' missen op het veld en denken dat Weghorst iemand is die de ploeg in dit soort wedstrijden eens even flink wakker kan schudden. Dat ziet ook FC Twente-watcher Geert-Jan Jakobs, die denkt dat de transfer er daadwerkelijk van gaat komen.

"Volgend jaar is Weghorst misschien een speler die het gif toch kan toevoegen in dit soort wedstrijden", zegt Jakobs bij Rondje Eredivisie van Voetbal International. Komt Weghorst naar Enschede, dan? "Ik denk wel dat het gaat gebeuren, ja. Hij wil naar Twente en Twente wil hem graag halen. Het is natuurlijk een dure speler voor Twente, maar ook Twente heeft financieel straks natuurlijk wat meer te besteden, ook met de regeling met de gemeente die eraan komt."

"Zo'n karakter kan Twente wel verder helpen. Het zijn natuurlijk allemaal ideale schoonzonen", aldus Jakobs. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam haakt in. "De hele eredivisie kan Weghorst wel gebruiken, natuurlijk. Dat wordt smullen! Zijn hele houding, we gaan weer theater krijgen." Jakobs: "In dit soort wedstrijden kan hij wat meer brengen. Hij is niet zo bang."

Krabbendam kijkt er al naar uit. "Hij heeft gewoon de instelling van een winnaar. Maar goed, ik kijk dan ook wel naar de bonus die we er nog bijkrijgen. Dan verheug ik me eigenlijk ook wel op. Het is goed voor de eredivisie als zulke spelers terugkomen", besluit de Feyenoord-watcher.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties