Eerste elftal

Rots ontmoette zijn held: "Hij was gelijk heel spontaan en aardig"

Rots ontmoette zijn held: "Hij was gelijk heel spontaan en aardig"

Bryan Ruiz gaat zaterdag tijdens zijn afscheidswedstrijd ook meespelen bij FC Twente. Om alvast aan zijn nieuwe teamgenoten te wennen, trainde hij afgelopen week voor het eerst sinds elf jaar weer mee bij FC Twente. Voor Daan Rots een speciaal moment. Hij speelde ineens samen met de man waarvoor hij vroeger naar De Grolsch Veste kwam.

"Hij was gelijk heel spontaan en heel aardig, niet uit de hoogte of zo", vertelt Rots op het YouTube-kanaal van FC Twente. "Ik hoorde ook al van Wout dat hij de beste van de eredivisie was, maar altijd normaal bleef. Het is een hele aardige jongen, dat is top."

"Het is speciaal om nu hier te zijn voor Bryan Ruiz. In het jaar dat ze kampioen werden, heeft Ruiz Twente ook naar het kampioenschap geschoten, samen met het andere deel van de selectie. Daar ging ik altijd naar kijken. Dat je nu zijn afscheidswedstrijd mag spelen, is wel heel bijzonder", aldus de 21-jarige rechtsbuiten.

Om 23:00 uur speelt Ruiz zijn afscheidswedstrijd. Het duel tussen LD Alajuelense en FC Twente wordt uitgezonden op TV Oost. Om 22:10 uur wordt eerst de documentaire 'Singing Bryan Ruiz' uitgezonden, waarna zijn om 22:35 uur de voorbeschouwing op de wedstrijd begint.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties