Eerste elftal

Samenvatting PSV - FC Twente seizoen 2023-2024 (1-0)

Samenvatting PSV - FC Twente seizoen 2023-2024 (1-0)

FC Twente heeft zondagavond verloren van PSV. De wedstrijd in het Philips Stadion, die met name in de tweede helft uiterst vermakelijk was, eindigde in 1-0. Het was een interessant duel waarin beide ploegen kansen kregen om te scoren. FC Twente dacht de score te openen via Boadu, maar scheidsrechter Kooij keurde het doelpunten ten onrechte af. De beslissing viel pas in de allerlaatste seconde van de blessuretijd. Het was Ricardo Pepi die de winnende scoorde.

Het gebeurde vlak nadat Van Bergen de wedstrijd had moeten beslissen namens FC Twente. Hij faalde oog in oog met doelman Benítez. In de daaropvolgende aanval ging Bruns kinderlijk in de fout. In plaats van de bal uit het stadion te schieten probeerde hij deze af te schermen. Luuk de Jong was slimmer en enkele seconden later lag de bal in het netje.

Opstelling FC Twente:
Unnerstall; Brenet, Bruns, Pröpper, Smal; Kjolo, Sadílek, Van Wolfswinkel; Rots (85' Van Bergen), Boadu (58' Steijn), Vlap (72' Regeer)

Samenvatting PSV - FC Twente seizoen 2023-2024 (1-0)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties