Samenvatting sc Heerenveen - FC Twente oefenwedstrijd 2023-2024 (1-1)

FC Twente heeft dinsdagmiddag een besloten oefenwedstrijd gespeeld tegen sc Heerenveen. Aan de aftrap stonden de wisselspelers van afgelopen zondag waaronder Boadu, Ünüvar Sampsted, Salah-Eddine en Kjolo. De Tukkers wisten net als afgelopen zondag niet te winnen en moesten genoegen nemen met een gelijkspel. Dat had weer deels te maken met een groot aantal gemiste kansen Het was Ribbers die in de 69e minuut de 1-1 scoorde. Dit was tevens de eindstand.

AS Monaco-huurling Myron Boadu stond aan de aftrap en speelde 60 minuten mee. Ook zondag speelde hij al 35 minuten mee in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Als er geen reactie volgt kan hij komend weekend starten in de belangrijke thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Of Oosting dit ook gaat doen is nog even afwachten.