Eerste elftal

sc Heerenveen mist topscorer, Noppert en andere sterkhouders tegen FC Twente

sc Heerenveen mist topscorer, Noppert en andere sterkhouders tegen FC Twente

Bij FC Twente is het aantal afwezigen voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen zeer groot. Wout Brama, Mathias Kjolo, Michal Sadílek en Daan Rots zijn geblesseerd, Ramiz Zerrouki is geschorst en Joshua Brenet is uit de selectie gezet. Daarnaast zijn Anass Salah-Eddine en Virgil Misidjan deze week ziek geweest. Laatstgenoemde is het grootste twijfelgeval.

Ook de ziekenboeg bij sc Heerenveen zit aardig vol. Maar liefst vijf spelers zijn absent. Daarvan zijn Andries Noppert en Sydney van Hooijdonk de meest in het oog springende. De Oranje-doelman kampt al weken met een blessure, topscorer Van Hooijdonk had in de doordeweekse bekerwedstrijd tegen Feyenoord al klachten en is niet fit genoeg om vanavond mee te spelen. Daarnaast is Timo Zaal geblesseerd.

Ook Sven van Beek en Thom Haye, die normaalgesproken basisspelers zijn, zijn er niet bij. Van Beek heeft een blessure en Haye is ziek. Het wordt pas de derde keer dat Haye dit seizoen een eredivisiewedstrijd mist. Een van de voorgaande twee was toevallig genoeg het duel tegen FC Twente eerder dit seizoen.

Vermoedelijke opstelling sc Heerenveen

Mous; Van Ewijk, Bruma, Bochniewicz, Köhlert; Tahiri, Olsson, Al Hajj; Sahraoui, Van Amersfoort, Nunnely

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties