Eerste elftal

Scheidsrechter boft: Na Ajax - FC Twente nu ook FC Twente - Feyenoord

Scheidsrechter boft: Na Ajax - FC Twente nu ook FC Twente - Feyenoord

Onlangs speelde FC Twente met 0-0 gelijk in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax. Bij deze topwedstrijd was Allard Lindhout de scheidsrechter van dienst. De leidsman uit Zuid-Holland is een bofkont, want hij mag weer een absolute kraker fluiten. Aankomende zondag fluit hij FC Twente - Feyenoord in De Grolsch Veste.

Lindhout wordt bij het duel geassisteerd door grensrechters Diks en De Groot. De vierde official is Blank. Rob Dieperink uit Borculo zal vanuit Zeist proberen zijn collega een handje te helpen. Hij is de VAR. De AVAR is Honig.

Voordat FC Twente komende zondag om 12:15 uur het duel tegen Feyenoord speelt, gaat het eerst op bezoek bij Vitesse in het GelreDome. Deze wedstrijd wordt komende woensdag om 18:45 uur gespeeld. De scheidsrechter voor deze wedstrijd was al bekend. Marc Nagtegaal gaat het duel proberen in goede banen te leiden. Dennis Higler is de VAR.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties