Eerste elftal

Scheidsrechter mag op herhaling en fluit voor tweede jaar op rij Ajax - FC Twente

Scheidsrechter mag op herhaling en fluit voor tweede jaar op rij Ajax - FC Twente

Dit weekend staat er een absolute kraker op het programma in de eredivisie. FC Twente gaat op bezoek bij Ajax, waar de resultaten niet best zijn en de onrust groot is. Bij winst sluipt FC Twente de top drie binnen, bij verlies kunnen de Tukkers vijfde komen te staan. Een belangrijke en mooie krachtmeting dus voor de bezoekers.

De wedstrijd tussen Ajax en FC Twente staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout. Honig en De Nas zijn de assistent-scheidsrechter. De vierde man van dienst is Sander van der Eijk. Danny Makkelie zal in Zeist zitten als VAR. Hij wordt geassisteerd door AVAR Bluemink.

Vorig seizoen was Lindhout ook al de scheidsrechter bij Ajax - FC Twente. Toen ging de ploeg uit Enschede kansloos onderuit. Het werd 5-0. Het wordt dit seizoen de tweede FC Twente-wedstrijd van Lindhout. In oktober floot hij al het thuisduel van de Tukkers tegen FC Groningen. Het werd 3-0 door doelpunten van Virgil Misidjan, Joshua Brenet en Ricky van Wolfswinkel.

Zaterdag wordt om 21:00 uur afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA. Er zullen 1.200 Tukkers aanwezig zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties