Eerste elftal

Scheidsrechter fluit na beladen thuiswedstrijd Excelsior ook uitduel tegen Vitesse

Scheidsrechter fluit na beladen thuiswedstrijd Excelsior ook uitduel tegen Vitesse

Aankomende zaterdag speelt FC Twente uit bij Vitesse. De club uit Arnhem verkeert in grote problemen nadat de overname van de Common Group werd afgekeurd door de KNVB. Momenteel staat het op de zeventiende plaats en dreigt het te degraderen. De Tukkers voelen AZ in de nek hijgen nadat de Alkmaarders afgelopen zondag van Ajax wonnen, het verschil in punten op de ranglijst is vijf.

Er zal om 20:00 afgetrapt worden in de Gelredome. Het duel staat onder leiding van de 34-jarige Ingmar Oostrom. De arbiter zal geassisteerd worden door grensrechters Don Frijn en Nils van Kampen. Vanuit Zeist zal Erwin Blank dienen als VAR. Naast hem zit Hessel Steegstra, die de rol als AVAR op zich zal nemen.

De 34-jarige scheidsrechter floot dit seizoen eenmaal eerder een wedstrijd van FC Twente. Dit deed hij in het thuisduel tegen Excelsior. De spectaculaire partij eindigde na een comeback van de Tukkers in 4-2. Deze werd mede mogelijk gemaakt, nadat de arbiter rechtsachter Arthur Zagré een rode kaart gaf voor een felle overtreding op Daan Rots. Tijdens datzelfde duel werden er maar liefst zes gele kaarten uitgedeeld door Oostrom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties