Eerste elftal

Scholten: "Ploeg wil aantonen dat FC Utrecht een incident is geweest"

Scholten: "Ploeg wil aantonen dat FC Utrecht een incident is geweest"

Zondagmiddag om 14:30 uur wordt in de Grolsch Veste de wedstrijd FC Twente - Go Ahead Eagles afgetrapt. Zowel de Tukkers als de Deventenaren zijn bezig aan een uitstekend seizoen. FC Twente staat derde en Go Ahead Eagles is terug te vinden op de zesde plek. Het onderlinge verschil is tien punten in het voordeel van FC Twente. De ploeg van Joseph Oosting zal zich willen revancheren na de 0-1 thuisnederlaag tegen FC Utrecht afgelopen zondag.

"Tegen Go Ahead Eagles zal de ploeg van trainer Joseph Oosting willen aantonen dat het verlies van vorige week tegen FC Utrecht een incident is geweest. Gedurende het seizoen heb je een aantal wedstrijden dat het niet gaat zoals je dat wenst. Dit was er zo een. Laten we daar niet te lang bij stilstaan", zegt algemeen directeur Dominique Scholten.

"Met nog twaalf wedstrijden te gaan, zal het tot aan het eind van het seizoen spannend blijven voor de verdeling van de plekken voor de verschillende Europese competities. Zondag wacht weer een interessante wedstrijd. Opnieuw komt een oude bekende op bezoek. Na Ron Jans brengt nu René Hake een bezoek aan ons stadion. De Eagles draaien een uitstekend seizoen en doen volop mee voor de plaatsen voor plaatsing voor Europees voetbal. De laatste drie thuiswedstrijden wisten we niet te winnen tegen Go Ahead Eagles. Zondag gaan we er samen weer vol voor."

Zondag voorafgaand aan FC Twente – Go Ahead Eagles wordt de recentelijk overleden Jan Sørensen geëerd met een minuut applaus. Zijn drie zonen komen over en zullen hierbij aanwezig zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties