Eerste elftal

Selectie keert terug op trainingsveld, Ugalde nog afwezig

Selectie keert terug op trainingsveld, Ugalde nog afwezig

De spelers van FC Twente zijn weer terug op het trainingsveld in Hengelo. Na een onvergetelijke trip naar Costa Rica en kerst, is het laatste deel van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft ingezet. Bij FC Twente is nog één speler afwezig. Het gaat om Manfred Ugalde. Hij bleef na het trainingskamp in zijn geboorteland Costa Rica en vliegt vandaag terug naar Nederland.

Het zal voor de spelers weer even wennen zijn op het koude trainingsveld in Hengelo. Meer dan tien dagen hebben ze genoten van het tropische klimaat van Costa Rica. Terug in Nederland is het weer aanpassen met vandaag een temperatuur van rond de vijf graden. Ook gaat het deze week nog flink regenen, maar een bijkomend pluspunt is dat de temperatuur zal stijgen tot zo'n 11 tot 15 graden.

FC Twente sluit de voorbereiding op 30 december af met een oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen. Het treffen is besloten en dus niet toegankelijk voor supporters. Op vrijdag 6 januari hervat de ploeg van Ron Jans de competitie met de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. De aftrap is om 20:00 uur in de Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties