Eerste elftal

"Sem Steijn heeft zijn vader Maurice flink laten zweten"

"Sem Steijn heeft zijn vader Maurice flink laten zweten"

Sem Steijn heeft zijn vader voor de tweede keer in korte tijd pijn gedaan. In juni won Sem de finale van de Europese play-offs van zijn vader die destijds trainer was van Sparta. Iets meer dan drie maanden later weet Sem zijn vader, inmiddels trainer van Ajax, opnieuw te verslaan. Deze keer had Sem als basiskracht een meer belangrijke rol en scoorde zelf de 2-0. Genoeg reden voor oud-international Henny Meijer om Sem op te nemen in zijn Elftal Van De Week in De Telegraaf.

"Sem Steijn heeft zijn vader natuurlijk flink laten zweten met FC Twente tegen Ajax en dat niet alleen. Waar hij normaal met trots in de ogen zit, zal hij nu ook pijn aan de ogen hebben gekregen. Of misschien heeft hij zijn vader ook wel een handje geholpen. Hij liet zien wat er allemaal mankeert aan Ajax. Hij was continu aanspeelbaar en zag én vond met zijn passing de goede oplossingen in de ruimtes die werden gelaten. En dan ook nog scoren."

Niet alles Sem Steijn werd geselecteerd, maar ook Daan Rots. "Daan Rots van FC Twente staat in de spits. Omdat er zoveel buitenspelers uitblonken, staan er ook alleen buitenspelers in de voorhoede. Die jongen is nog wel eens wat wisselvallig, hoeveel potentie hij heeft, liet hij zien tegen Ajax. Mooi dat hij ook scoorde."

Elftal van de Week:
Jeffrey de Lange (Go Ahead Eagles), Shawn Adewoye (RKC), André Ramalho (PSV), Quilindschy Hartman (Feyenoord), Joey Veerman (PSV), Alen Halilovic (Fortuna Sittard), Sem Steijn (FC Twente), Igor Paixao (Feyenoord), Daan Rots (FC Twente), Noa Lang (PSV) en Luka Ivansec (Feyenoord).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties