Eerste elftal

Sneijder uitgesproken over misser Van Bergen: "Dat is toch verschrikkelijk?"

Sneijder uitgesproken over misser Van Bergen: "Dat is toch verschrikkelijk?"

PSV - FC Twente was voetballend geen hoogstaande wedstrijd, maar spannend was het zeker wel. Net op het moment dat iedereen dacht dat het een gelijkspel ging worden kreeg Mitchell van Bergen een levensgrote kans op de 0-1. Hij faalde echter oog in oog met PSV-doelman Benítez. Tot overmaat van ramp scoorden de Eindhovenaren in de slotminuut van de blessuretijd, waarbij Bruns zich te eenvoudig liet aftroeven door Luuk de Jong.

Veronica Offside-presentator vond het ook een uitermate spannende wedstrijd. "Ik betrapte me erop dat ik hoopte dat FC Twente het zou gaan halen." Tafelgast Wesley Sneijder had dat gevoel niet. "Ik voelde het alweer aankomen. Dit is het geluk van de kampioen." Genee: Zeker toen Van Bergen alleen op de keeper afging. Volgens Perez kan hij beter op atletiek gaan."

"Dat is toch verschrikkelijk", is de reactie van Sneijder. "Zo'n jongen wordt ingebracht om zijn snelheid. Er gaan ruimtes ontstaan en vermoeidheid achterin bij PSV. En dan is ie weg..." Sneijder weet ook waarom het mis ging bij Van Bergen. "Zijn een-na-laatste aanname was te ver waardoor hij ook niet meer door kon rennen en om de doelman heen kon." Hoe dat kan? "Dat is kwaliteit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties