Eerste elftal

Sneijder verdedigt juichende Ünüvar: "Dat is toch prima?"

Sneijder verdedigt juichende Ünüvar: "Dat is toch prima?"

Naci Ünüvar was dolblij na zijn allesbeslissende goal in de thuiswedstrijd tegen Ajax. De huurling van de Amsterdammers rende juichend over het veld en klopte vol passie op het clublogo van FC Twente. Dit werd hem niet in dank afgenomen voor een aantal Ajax-supporters, die het raar vonden dat iemand die hun club heeft verhuurd, zo hard juichte bij een goal tegen Ajax.

Wesley Sneijder is het echter niet met die supporters eens. "Die jongen komt terug naar Nederland en scoort een goal. Die is toch blij? Daar moeten ze geen drama van maken", vertelt hij bij Veronica Offside. Het Ajax-icoon is aan de andere kant ook van mening dat het niet heel verstandig van Ünüvar was om beelden op social media te delen waar de linksbuiten hard aan het juichen is. "Oké, dat is dan misschien niet heel slim, maar dat hij zo juicht in een wedstrijd, is toch prima?", besluit Sneijder.

Voor Ünüvar was het zijn eerste doelpunt in de eredivisie. Het was ook nog eens de beslissende in een kolkende Veste tegen een Nederlandse topclub. De aanvaller was dus heel blij. Een dag later was er echter een stuk minder te vieren voor Ünüvar. De linksbuiten liep maandag op de training een blessure op. Over de ernst van deze blessure, is nog niets bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties