Eerste elftal

Social media hit Boer Harm maakt geweldige afspraak met Van Wolfswinkel

Social media hit Boer Harm maakt geweldige afspraak met Van Wolfswinkel

Boer Harm is een rapper die het internet heeft veroverd met zijn bijzondere manier van rappen. De artiest maakt rapmuziek over het platteland en komt uit 'het Midden-Oosten van Nederland'. Harm rapt zijn teksten op een platte manier en rijdt op een tractor van het welbekende tractormerk John Deere. Ook de selectie van FC Twente is deze geniale verschijning niet ontgaan.

Na afloop van de vrijdag training post FC Twente vaak een foto van het winnende team op Instagram. Dat gebeurde gisteren ook, maar dit maal stond er een nummer onder van Boer Harm. Het liedje heet Brommers Kieken, hierin rapt hij over brommers en zegt hij de volgende geniale woorden: gas geem. Dit was dan ook de caption van de post op het instagram account. Bekijk de foto en de videoclip van het nummer onderaan het artikel.

Boer Harm reageerde onder het bericht op Instagram en maakte een grappige afspraak met Ricky van Wolfswinkel. De spits plaatste een comment waarin hij zei dat de spelers van de selectie 'Heng Heng, Heng' (tekst uit het nummer) zouden doen als de rapper een keer langs zou komen op de club. Waarop Harm reageerde dat het pils koud gezet kon worden, aangezien hij wel een 'showtje wilde weggeven'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties