Eerste elftal

Steijn 'zichtbaar gefrustreerd' over afgeblazen wissel

Steijn 'zichtbaar gefrustreerd' over afgeblazen wissel

Michel Vlap was met één goal en twee assists afgelopen zondag dé man bij FC Twente. Hij scoorde een fantastische vrije trap, waardoor de 0-1 op het bord stond. Hierna leek de wedstrijd gespeeld en liepen de Tukkers uit naar 0-3. Vlap begon weer in de basis en krijgt de voorkeur boven Sem Steijn.

"Het was wel grappig, ik kreeg twee of drie jongens bij mij die zeiden: schiet alsjeblieft die bal erin", begint Vlap tegenover RTV Oost. "En dan ga je doen wat je altijd oefent en dan gaat die erin, dat is lekker." Van Wissing vertelt Vlap dat hij voor de vrije trap bijna werd gewisseld.

"Is dat zo? Dat is dan ook een beetje een brandstof", vervolgt hij met een lach. Je wist dus niet dat het gebeurde? "Nee, ik wou gewoon die bal binnenjassen. En dat lukte." Na het doelpunt koos Jans ervoor om Vlap toch te laten staan. Van Wissing zag de frustratie bij Steijn die uiteindelijk geen minuut zou spelen.

Door de overwinning van FC Twente gingen de Tukkers over Sparta heen. De Rotterdammers staan nu twee punten achter op Twente. Op dit moment staat Twente vijfde en dit geeft recht op de play-offs. AZ staat vierde met zes punten voorsprong met nog drie speelrondes te gaan, dus directe plaatsing voor Europees voetbal is niet realistisch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties