Eerste elftal

Stuk minder supporters mee naar Riga dan verwacht, Van Hoorenbeeck aanwezig

Stuk minder supporters mee naar Riga dan verwacht, Van Hoorenbeeck aanwezig

Onlangs meldde FC Twente dat de kaarten voor het uitduel tegen Riga FC uitverkocht waren. Achteraf bleek dit echter lang niet het geval te zijn. Er kwamen een aantal kaarten terug van supportersverenigingen, die vervolgens weer in de vrije verkoop zijn gegaan. FC Twente kreeg in totaal 620 kaarten voor de wedstrijd. Hier is uiteindelijk ongeveer de helft van verkocht.

Er zullen donderdag 300 tot 350 Tukkers aanwezig zijn in het Skonto Stadion in Riga, zo meldt FC Twente op haar officiële website. Veel supporters maakten woensdag de reis naar de hoofdstad van Letland. Daar kunnen ze genieten van de prachtige stad met de vele cafés. Op Twitter kunnen we zien dat de supporters zich al kostelijk vermaken. Enkelen gaan zelfs naar een potje basketbal, een grote sport in Letland. Het thuisland speelt tegen Finland.

FC Twente maakte de komst van de Belgische verdediger Alec van Hoorenbeeck dinsdag wereldkundig. De verdediger kan nog niet meedoen tegen Riga FC, maar stapte woensdag wel al met de selectie op het vliegtuig. Zo kan de van KV Mechelen gehuurde speler zijn teamgenoten en de staf alvast goed leren kennen. FC Twente is met een 22-koppige selectie afgereisd naar Letland. Bekijk de selectie hieronder.

Selectie FC Twente

Lars Unnerstall, Premyslaw Tyton, Issam El Maach, Mees Hilgers, Robin Pröpper, Max Bruns, Juliën Mesbahi, Joshua Brenet, Alfons Sampsted, Mats Rots, Alec van Hoorenbeeck, Mathias Kjølø, Youri Regeer, Sem Steijn, Michel Vlap, Younes Taha, Michal Sadilek, Gijs Besselink, Naci Ünüvar, Daan Rots, Manfred Ugalde, Ricky van Wolfswinkel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties