Supporters zien Ugalde graag vaker: "Momenteel beter dan Van Wolfswinkel"

Zaterdag was de ruststand bij FC Twente - sc Heerenveen 1-1. Denilho Cleonise werd gewisseld en spits Manfred Ugalde kwam erin, waardoor Ricky van Wolfswinkel naar de linkerkant verhuisde. Het bleek een goede zet van trainer Ron Jans: Ugalde scoorde na drie minuten in de tweede helft door goed drukzetten.

Ugalde is sowieso een speler die veel energie brengt. Hij loopt altijd op elke bal. De Costa Ricaan krijgt echter niet zo veel kansen bij FC Twente. De supporters zouden hem nu echter graag vaker zien, ook aangezien Ricky van Wolfswinkel compleet uit vorm is. Hij zit er duidelijk niet lekker in en wacht al zes wedstrijden op een doelpunt. Hieronder een greep uit de reacties van de supporters.