Eerste elftal

Taha tweemaal trefzeker voor Jong Marokko in aanloop naar Afrika Cup

Taha tweemaal trefzeker voor Jong Marokko in aanloop naar Afrika Cup

De kersverse Twente-aanwinst Younes Taha heeft twee keer gescoord voor Jong Marokko in een oefenwedstrijd tegen Jong-Mauritanië. De jonge Atlasleeuwen wonnen de wedstrijd met 4-1. Taha was twee keer trefzeker in het oefenduel, hij scoorde in de 89e en 90e minuut van de wedstrijd. Aankomende zaterdag begint de Afrika Cup Onder-23 en thuisland Marokko zal aftrappen tegen jong-Guinea. De jonge Marokkaanse buitenspeler heeft in totaal drie interlands gespeeld voor Jong-Marokko, waarin die twee keer trefzeker was.

Taha kwam voor ruim een miljoen euro over van PEC Zwolle naar FC Twente. Zijn prestaties zijn niet alleen in Nederland onopgemerkt gebleven aangezien hij werd opgeroepen voor de selectie van Jong-Marokko in aanloop naar de Afrika Cup. Hij maakte tot dusver drie optredens voor de jonge Atlasleeuwen waarin hij twee keer trefzeker was.

De Onder-23 Afrika Cup of Nations wordt dit jaar pas voor de vierde keer gespeeld. Het toernooi wordt gehouden van zaterdag 24 juni tot zaterdag 8 juli in Marokko. Jong-Marokko zit in de poule bij Jong-Congo, Jong-Guinea en Jong-Ghana.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties