Eerste elftal

Thesker geraakt door fantastische supporters: "Geeft iedere wedstrijd een kick"

Thesker geraakt door fantastische supporters: "Geeft iedere wedstrijd een kick"

FC Twente-supporters steunen hun club altijd en overal, ook als het wat minder gaat. Dat blijkt dit seizoen wel uit de massale support bij uitwedstrijden. Ook aanstaande zondag kan FC Twente bij de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo weer rekenen op de steun van een vol uitvak. De kaarten voor de bus zijn al uitverkocht en er zijn alleen nog enkele autokaarten beschikbaar, meldt FC Twente op haar website.

Als dank voor de onvoorwaardelijke steun hebben spelers en club besloten om de kaarten voor de supporters te betalen. Aanvoerder Stefan Thesker ligt het besluit toe. “Het geeft iedere wedstrijd een kick om te zien wat voor geweldige steun we krijgen van onze supporters. Zeker ook in de uitwedstrijden."

[google]De verdediger had gehoopt het op andere manier al terug te kunnen betalen. "Het doet pijn dat het dit seizoen maar niet lukt om dat met goede resultaten terug te betalen. Maar onze supporters blijven ons steunen, altijd en overal! Zondag in Venlo hebben weer een vol uitvak achter ons staan. Fantastisch. Wij betalen de toegangskaarten", besluit hij.

FC Twente heeft nog wel een mededeling voor de supporters die al een kaart hebben gekocht voor de wedstrijd: "Supporters die afgelopen week een toegangskaart hebben gekocht, kunnen op vertoon van (Seizoen)Clubcard in de Fanstore bij De Grolsch Veste het bedrag terugkrijgen."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties