Eerste elftal

Throwback: Geweldige ontlading na winnende wereldgoal Pröpper tegen FC Utrecht

Throwback: Geweldige ontlading na winnende wereldgoal Pröpper tegen FC Utrecht

Zondag om 14:30 uur spelen FC Twente en FC Utrecht tegen elkaar in De Grolsch Veste tijdens de zeventiende speelronde van het seizoen. Vorig seizoen stond het duel gepland tijdens de vierde speelronde. FC Twente was destijds nog niet in beste doen en had nog maar één punt uit de eerste drie competitiewedstrijden.

De wedstrijd tegen FC Utrecht bleef lang op 0-0 steken. In de 91e minuut deed centrale verdediger Robin Pröpper echter iets wat hem geen tweede keer zal lukken. Na een vrije trap kapte Pröpper een man uit en schoot hij hem vanaf een moeilijke hoek met zijn verkeerde linkerbeen in de kruising. De ontlading op het veld en op de tribunes is werkelijk schitterend om te zien. Bekijk de prachtige beelden hieronder.

Zondag om 14:30 gaan de ploegen het wederom tegen elkaar opnemen in De Grolsch Veste. Er zullen geen FC Utrecht-supporters in het uitvak aanwezig zijn wegens een supportersverbod. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof en is live te zien op ESPN 3. Er zijn nog altijd tickets beschikbaar voor de wedstrijd. Koop je tickets via deze link.

Throwback: FC Twente - FC Utrecht seizoen 2021-2022 (goal Pröpper vanaf 10:17)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties