Eerste elftal

Tukkers on Tour: Ook zeventiende bus geregeld, met 1.200 roden naar Heerenveen!

Tukkers on Tour: Ook zeventiende bus geregeld, met 1.200 roden naar Heerenveen!

FC Twente gaat donderdagavond de derde keer in de clubgeschiedenis meedoen aan de play-offs voor Europees voetbal zoals die nu is opgezet. In de halve finale is sc Heerenveen de tegenstander. Donderdag om 18:45 uur staat de uitwedstrijd in Friesland op het programma. Drie dagen later is de returnwedstrijd in Enschede.

Het uitvak voor de wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion was binnen één minuut uitverkocht. Woensdagochtend kon de laatste supportersbus worden geregeld die richting Heerenveen zal gaan, zo meldt Leon ten Voorde op zijn Twitter-account. In totaal zullen zeventien supportersbussen afreizen naar Friesland, waarin 1.200 supporters zullen zitten.

Vak-P heeft al deze 1.200 supporters opgeroepen om in het rood naar de wedstrijd te komen. Daarnaast verkoopt Vak-P bij de ingang van het uitvak rode shirts voor tien euro, speciaal voor deze wedstrijd. Strijden voor Europa! COTE!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties