Eerste elftal

Twente-supporter waarschuwt voor nepshirts uit China: "Durf ze niet aan te doen naar het stadion"

Twente-supporter waarschuwt voor nepshirts uit China: "Durf ze niet aan te doen naar het stadion"

Sinds dit seizoen is Castore de kledingsponsor van FC Twente. De Britse firma heeft dit seizoen vijf shirts uitgebracht. Het rode thuisshirt, het blauw met gele uitshirt, het witte uitshirt met een rode baan (verwijzend naar de vlag van Enschede), het groene eerste keepersshirt en het blauwe tweede keepersshirt. Inmiddels worden er ook namaakshirts aangeboden, maar pas op!

De shirts worden op AliExpress aangeboden tegen een fractie van de prijs van het origineel van Castore, maar dat heeft natuurlijk ook een reden. De shirts zijn van slechte kwaliteit, 3D geprint en qua details niet te vergelijken met het origineel. Dit ondervond ook een Twente-supporter die besloot maar liefst drie exemplaren te bestellen.

"De shirts zien er niet best uit. Ik heb drie verschillende besteld: rood, groen en blauw, maar durf deze niet aan te doen naar het stadion. Dus als je denkt hier goedkoop een Twente shirt te scoren, ik zou het niet doen", is de duidelijke waarschuwing van de Twente-supporter in kwestie.

De anonieme producent van de nepshirts richt zijn pijlen niet alleen op de supporters van FC Twente, maar ook van andere clubs zoals Go Ahead Eagles, FC Utrecht, Vitesse, FC Groningen en zelfs Heracles. Storm loopt het niet, want het aantal verkopen is niet denderend. Net als de kwaliteit.

nepshirts nec twente willemii 2023 2024

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties