Eerste elftal

Twente-supporters boos na 'schandalige' verplaatsing: "Schrap die voorkeursdagen maar!"

Twente-supporters boos na 'schandalige' verplaatsing: "Schrap die voorkeursdagen maar!"

Voor de KNVB Beker-wedstrijd van FC Twente tegen Ajax in de achtste finale leek woensdag de meest logische speeldag. FC Twente speelde namelijk op de zondag ervoor en de zaterdag erna. De woensdag valt hier precies tussenin. Toch heeft de KNVB ervoor gekozen om de wedstrijd op donderdag om 18:45 uur te zetten en de thuiswedstrijd tegen FC Volendam van zaterdag naar zondag te verplaatsen.

Dat terwijl FC Twente de zaterdagavond als voorkeursavond heeft doorgegeven bij de KNVB. Dit houdt in dat de club haar thuiswedstrijden het liefst op zaterdagavond speelt. Keer op keer negeert de KNVB deze voorkeur echter weer. Vorig seizoen was FC Twente al niet blij met het aantal keer dat een thuiswedstrijd op zaterdagavond werd gespeeld en ook nu is dat weer het geval. Tot dusver zijn er dit seizoen twee duels in de eigen Veste op zaterdagavond gespeeld en zoals het nu staat volgt er nog maar één. De supporters van FC Twente zijn niet blij. Hieronder een greep uit de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties