Eerste elftal

UEFA neemt De Grolsch Veste over: Supporters kunnen niet op hun eigen plek zitten

UEFA neemt De Grolsch Veste over: Supporters kunnen niet op hun eigen plek zitten

Na de finale van de play-offs voor Europees voetbal van aankomende zondag wordt De Grolsch Veste overgenomen door de UEFA voor de Nations League Finals. Dit is zelfs voor een deel al aan het gebeuren: bij het thuisduel tegen sc Heerenveen stonden al hekken met daarop het logo van de Nations League (foto).

Voor finalewedstrijden van het Europese toernooi wordt de mediatribune uitgebreid. Daardoor kunnen een aantal supporters niet op hun normale plek zitten bij de wedstrijd van aankomende zondag tegen Sparta Rotterdam (14:30 uur). Hen wordt een alternatieve plek geboden. De supporters krijgen geen compensatie.

Inmiddels kunnen seizoenkaart- en Premium Seathouders hun eigen plek terugkopen, indien de plek nog beschikbaar is. Dit kan tot woensdag 7 juni om 17:00 uur. De losse kaartverkoop begint donderdag 8 juni om 09:00 uur. Eerst speelt FC Twente donderdag om 20:00 uur nog de uitwedstrijd tegen Sparta. Om 13:00 uur start de kaartverkoop voor dit duel, waarbij een beperkt aantal uitsupporters welkom is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties