Eerste elftal

Ugalde maakt indruk: Moet FC Twente voor een alternatieve optie gaan?

Ugalde maakt indruk: Moet FC Twente voor een alternatieve optie gaan?

Onlangs werd er gesproken over een eventueel winters vertrek van FC Twente-spits Manfred Ugalde. Tijdens het trainingskamp in Costa Rica had de twintigjarige aanvaller de smaak echter te pakken. Hij liet een goede indruk achter en maakte in twee wedstrijd twee doelpunten en versierde ook nog eens een penalty.

Clubwatchers Tijmen van Wissing en Leon ten Voorde hebben Ugalde van dichtbij gezien en zijn tevreden over zijn spel. "Ugalde, van wie we dachten dat hij misschien weg zou gaan, was gretig. Hij was er echt mee bezig", vertelt Van Wissing bij een co-productie van De Oosttribune en De Ballen Verstand. Ten Voorde: "Hij werd genadeloos uitgefloten in het stadion van Alajuelense. Je moet het een beetje zien als de spits van Feyenoord die op de Toekomst traint."

"Hij maakte een goede indruk en een goede goal en versierde ook nog eens een penalty. Ugalde vliegt trouwens niet mee naar huis. Hij mag bij de familie blijven en keert een dag later terug. Dat lijkt me heel goed. Ugalde diende zich wel aan. Maar Van Wolfswinkel is natuurlijk onomstreden", vertelt Ten Voorde.

Van Wissing legt echter nog een andere optie op tafel. "Je zou Van Wolfswinkel ook op tien kunnen zetten." De clubwatcher is namelijk niet zo onder de indruk geraakt van aanvallende middenvelder Sem Steijn en Michel Vlap tijdens het trainingskamp. Wat vind jij? Is Ugalde in de spits met Van Wolfswinkel op tien een goede optie? Of moet trainer Ron Jans gaan voor Steijn of Vlap?

Poll

Wie moet op nummer tien bij FC Twente?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties