Eerste elftal

Uitslag: Dit is volgens supporters de beste Twente-speler van het seizoen 2023-2024

Uitslag: Dit is volgens supporters de beste Twente-speler van het seizoen 2023-2024

De afgelopen periode hebben we supporters per linie laten kiezen wie de beste speler van FC Twente van dit seizoen was. Hieruit kwam Robin Pröpper als verdediger naar voren. Als middenvelder werd Michal Sadílek gekozen. Ricky van Wolfswinkel werd de winnaar van de aanvallende linie. Lars Unnerstall werd direct doorgeschoven, aangezien hij op twee duels na alle wedstrijden keepte. We maakten een finale poll om te zien wie de beste speler van het seizoen was.

Zo'n 1500 supporters stemden op de finale poll. Daarvan koos iets meer dan 35% voor doelman Lars Unnerstall. Hij is daarmee verkozen tot beste speler van het seizoen. Michal Sadílek is met zo'n 24% van de stemmen geëindigd op de tweede plaats. Aanvoerder Robin Pröpper kreeg 22% van de stemmen en is daarmee derde. Ricky van Wolfswinkel eindigde op de vierde plaats, hij ontving 18% van de stemmen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties