Eerste elftal

Uitzendrechten oefenwedstrijden tegen Odense en Schalke exclusief vergeven aan DPG Media

Uitzendrechten oefenwedstrijden tegen Odense en Schalke exclusief vergeven aan DPG Media

Na de 17-0 overwinning afgelopen zaterdag op Rood Zwart, staan er nog twee oefenwedstrijden op het programma voor FC Twente. Op zaterdag 15 juni speelt de ploeg van Joseph Oosting bij GFC Goor tegen het Deense Odense SK. Een week later staat de derde en laatste oefenwedstrijd op de agenda. Dan reist FC Twente af naar Gelsenkirchen om het in de Schalke Arena op te nemen tegen het bevriende Schalke 04.

Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd uitgezonden via het YouTubekanaal van V.V. Rood Zwart. De oefenwedstrijd tegen Odense BK en Schalke 04 zullen exclusief worden uitgezonden door het Algemeen Dagblad. Leden die een AD Digitaal, Zaterdag + Digitaal of Compleet abonnement hebben kunnen de wedstrijden live zien. Leden met enkele een digitaal basis abonnement niet. Ook abonnees van de Tubantia en de andere titels van de DPG-groep kunnen de wedstrijden live bekijken.

Oefenprogramma FC Twente

Za 15-07 FC Twente - Odense BK
Locatie: GFC Goor
Aftrap: 15:00 uur

Za 22-07 Schalke 04 - FC Twente
Locatie: Schalke Arena
Aftrap: 13:30 uur

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties