Eerste elftal

Unnerstall in Oranje! Doelman gaat in 'EK voor keepers' uitdagingen aan namens Nederland

Unnerstall in Oranje! Doelman gaat in 'EK voor keepers' uitdagingen aan namens Nederland

Lars Unnerstall heeft er in het verleden weleens over nagedacht: wat nou als ik met Nederland deel kon nemen aan een groot eindtoernooi? Voor de Duitser blijft het bij de gedachte, want Unnerstall woont in Duitsland en kan zich niet als Nederlander laten naturaliseren. Toch komt hij op het 'EK voor keepers' van JUSTUSGOALKEEPERS uit voor Oranje.

JUSTUSGOALKEEPERS is een Duitse organisatie die zich richt op het trainen en ontwikkelen van doelmannen in voetbal. Ze bieden verschillende trainingsprogramma's en uitdagingen aan voor keepers, waaronder keeperskampen en coaching sessies. De organisatie wordt geleid door Fabian Lucassen en heeft een sterke aanwezigheid op sociale media, waar ze trainingsvideo's en andere content delen die gericht is op de ontwikkeling van keepers.

Voor het EK heeft JUSTUSGOALKEEPERS het EK voor keepers in het leven gebracht. De eerste uitdaging ging tussen Turkije en Nederland, waar Lars Unnerstall opeens in een zwart-oranje keeperspak van het Nederlands elftal verscheen. Unnerstall wist de Turkse Günay Guvenc, een 32-jarige reservedoelman van Galatasaray, te verslaan in de eerste challenge. In een andere video kwam we Przemyslaw Tyton ook al voorbij. De komende dagen zullen meerdere uitdagingen volgen om de sociale media van JUSTUSGOALKEEPERS. Bekijk de eerste challenge van Unnerstall hieronder, met daaronder een previewvideo van het EK.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties