Unnerstall overtuigd: "Dan zullen we alle acht wedstrijden winnen"

Voor de interlandperiode speelde FC Twente de uitwedstrijd tegen PSV. Het werd een geweldige wedstrijd waarin FC Twente recht had op een punt en zelfs kans had om te winnen, maar in de laatste minuut toch nog verloor. Het was een zure nederlaag, maar toch kan FC Twente er positieve punten uithalen, zo vindt doelman Lars Unnerstall.

"Het is heel zuur als je in de laatste minuut de 1-0 tegen krijgt", zegt Unnerstall in gesprek met FC Twente. "Maar we hebben echt een goede wedstrijd gespeeld. We hebben heel weinig weggegeven en hebben zelfs nog kansen gecreëerd, we konden ook gewoon met 0-1 voorstaan. Als we de laatste acht wedstrijden zo spelen, zullen we acht wedstrijden winnen."

Aankomende zondag om 14:30 uur begint de laatste reeks van acht wedstrijden tegen Heracles Almelo. FC Twente moet in deze laatste fase een voorsprong van vier punten verdedigen op AZ, tegen wie het op Bevrijdingsdag tijdens speelronde 32 nog moet spelen in Alkmaar. De selectie denkt zelf nog minimaal vijftien punten nodig te hebben om derde te worden.