Eerste elftal

Unnerstall twijfelgeval voor uitduel tegen Vitesse

Unnerstall twijfelgeval voor uitduel tegen Vitesse

Lars Unnerstall is een twijfelgeval voor het uitduel tegen Vitesse, dat zaterdag om 20:00 uur gespeeld gaat worden. De 33-jarige doelman heeft een blessure opgelopen en trainde vrijdag aangepast. Als Unnerstall niet fit genoeg blijkt, zal dat betekenen dat de Duitser voor het eerst dit seizoen een wedstrijd mist.

Carel Eiting, die het duel van vorige week tegen Go Ahead Eagles ook al miste wegens blessureleed, zal sowieso niet spelen. Daarnaast is Myron Boadu nog niet fit genoeg voor een basisplaats. Het blessurenieuws wordt gemeld door TC Tubantia.

Unnerstall mist zelden een wedstrijd. Tot dusver was hij in 108 van de 111 duels bij FC Twente inzetbaar. Vorig seizoen miste hij alleen het thuisduel tegen Vitesse. Toen was Przemyslaw Tyton zijn vervanger. De 37-jarige Pool keepte een uitstekende wedstrijd in De Grolsch Veste. Als Unnerstall niet fit genoeg blijkt, zal 'Titi' hem waarschijnlijk vervangen. Issam El Maach is de volgende in de pikorde, daarna komt Sam Karssies. Zij zullen op de bank plaatsnemen.

Scheidsrechter Ingmar Oostrom zal zaterdagavond om 20:00 uur het eerste fluitsignaal laten klinken in het GelreDome, waar het uitvak volledig vol zat zitten. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1 en is onderdeel van het programma van De Eretribune.

Poll

Wie moet Unnerstall vervangen als hij niet fit genoeg is?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties