Eerste elftal

Ünüvar pakt hoofdrol in besloten oefenwedstrijd tegen Almere City FC

Ünüvar pakt hoofdrol in besloten oefenwedstrijd tegen Almere City FC

Een dag na de 3-1 zege op Almere City FC, stond FC Twente opnieuw tegenover de ploeg uit Almere. Deze keer was het de beurt aan de bankzitters en invallers om speelminuten te maken. De wedstrijd werd net als woensdag gespeeld in de Grolsch Veste, maar deze keer zonder de aanwezigheid van 30.000 supporters. FC Twente won opnieuw, deze keer met 3-2.

Salah-Eddine tekende in de 20e minuut voor de openingstreffer, maar tien minuten later kwamen de gasten via Mamengi op gelijke hoogte. Daarna was het Ünüvar die twee keer doel trof en FC Twente op 3-1 zette. Vlak voor tijd was het Van Duiven, in het verleden spelend in de jeugdopleiding van FC Twente en nu door PSV verhuurd aan Almere City, die de 3-2 eindstand op het scorebord zette.

Scoreverloop
20’ Salah-Eddine 1-0
30’ Mamengi 1-1
45’ Ünüvar 2-1
51’ Ünüvar 3-1
82’ Van Duiven 3-2

Opstelling FC Twente:
Karssies, Sampsted, Bruns, Van Hoorenbeeck (65’ Mesbahi), Mats Rots, Eiting, Salah-Eddine (75’ Kusters), Besselink (75’ Vennegoor of Hesselink), Yegoian (46’ Sybrandy), Ünüvar, Taha (75’ Ribbers).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties