Eerste elftal

Update: Speciale FC Twente Zuivelhoeve producten in meer Jumbo's te koop

Update: Speciale FC Twente Zuivelhoeve producten in meer Jumbo's te koop

FC Twente en Zuivelhoeve hebben in samenwerking wat lekkernijen uitgebracht. Bij Jumbo Leussink in Goor kun je nu Zuivelhoeve x FC Twente-ijs, -kaas, -notenmix en -roomyoghurt kopen. Heerlijk smikkelen voor alle leeftijden dus!

"Een samenwerking tussen Zuivelhoeve en FC Twente? Daar zeggen wij geen nee tegen! Vanaf vandaag verkrijgbaar bij ons in de winkel… Voor de grootste én kleinste FC TWENTE-fans", zo schrijft Jumbo Leussink op Facebook.

Update: De FC Twente Zuivelhoeve producten zijn niet alleen in Goor te koop. De lekkernijen zijn bij 25 Jumbo Supermarkten in de regio Twente te koop. "Een unieke samenwerking tussen drie partijen die mede zijn geworteld in de regio Twente", schrijft FC Twente op de clubwebsite. "Het idee is ontstaan nadat vorig jaar de vraag naar speciale FC Twente bollen bij de Jumbo groter was dan het aanbod. Hierop hebben FC Twente, Zuivelhoeve en de Jumbo de handen in een geslagen en vier verschillende soorten producten ontwikkeld. Het gaat om FC Twente ijs, -yoghurt, -notenmix en kaas."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties