Eerste elftal

Vader Vlap stond tegen Ajax op Vak-P na uitnodiging: "Takkeherrie, maar fantastisch"

Vader Vlap stond tegen Ajax op Vak-P na uitnodiging: "Takkeherrie, maar fantastisch"

Vader Jan Vlap volgt de verrichtingen van Michel Vlap bij FC Twente op de voet. Vaak stuurt de bekende amateurtrainer na de wedstrijd een berichtje naar zijn zoon met enkele zaken die hem opvielen. Naast persoonlijk coach is Jan ook supporter van Michel. Hij reisde bijvoorbeeld mee naar de uitwedstrijd van Fenerbahce, waar hij een mooie uitnodiging kreeg van supporters van FC Twente.

Jan Vlap werd met een paar drankjes op uitgenodigd om op Vak-P te komen staan bij de thuiswedstrijd tegen Ajax. Hij ging in op het aanbod en maakte een mooie middag mee. "Die trommels maken een takkeherrie, maar ik heb een fantastische middag gehad", vertelt Jan Vlap in gesprek met Linda Vermeeren van TC Tubantia.

Michel Vlap geniet van de supporters van FC Twente. Dat vindt Jan prachtig om te zien. "Ik zie Michel met volle teugen genieten: hij heeft het zo naar zijn zin bij FC Twente. Wat wil je ook, als je daar mag voetballen?", aldus de trainer van Waterpoort Boys, een amateurclub uit Sneek die uitkomst in derde klasse.

De 26-jarige Vlap is helemaal op zijn plek bij FC Twente. "Ik ben eigenlijk altijd vrolijk, dat zit in me. Wat je op het veld laat zien, is bepalend voor de sfeer in de kleedkamer. Maar ik geloof er ook in dat het overslaat naar het veld als je ernaast ook plezier hebt met elkaar. We zijn een hecht team en het publiek voelt dat. Mensen identificeren zich met dit FC Twente, zijn trots op hun club en daar heb ik ook mijn steentje aan bijgedragen", besluit de aanvallende middenvelder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties