Eerste elftal

VAN BINNENUIT: Uitzinnig uitvak zingt, springt en juicht

FC Twente speelde zondag de uitwedstrijd tegen FC Emmen. Dankzij twee doelpunten van Michel Vlap en één van Václav Cerny wonnen de Tukkers met 0-3 op De Oude Meerdijk. Vlap stond voor de wedstrijd nog maar op één goal en twee assists, maar heeft inmiddels van beide drie stuks.

De supporters hebben lang moeten wachten, maar de laatste tijd kan het 'Tududududu' steeds vaker uit de kast worden getrokken. Dit levert altijd heerlijke beelden op, zo ook weer tijdens en na de wedstrijd tegen FC Emmen.

Sowieso was het uitvak weer in bloedvorm. Negentig minuten lang schreeuwden, zongen en sprongen de meegereisde supporters weer om hun club aan te moedigen. Aan het einde van de wedstrijd hadden ze ook nog wat te juichen: FC Twente scoorde driemaal in de laatste twintig minuten. Ook dit leverde mooie beelden op, te zien in de nieuwste 'Van Binnenuit'.

Ook FC Twente Vrouwen kwam zondagmiddag in actie. De ploeg van trainer Joran Pot won in De Grolsch Veste wel van Feyenoord, maar werden door de ruime overwinning van Ajax op bezoek bij PEC Zwolle geen kampioen. Naast de wedstrijd van de mannen is ook de wedstrijd van de vrouwen meegenomen in 'Van Binnenuit'. Bekijk de video hieronder.