Eerste elftal

Van de Kerkhof merkt op: "Paar spelers van Twente passen bij PSV"

Van de Kerkhof merkt op: "Paar spelers van Twente passen bij PSV"

Willy van de Kerkhof speelde bij zowel FC Twente als PSV. Zaterdag om 18:45 uur staan de twee oud-clubs van de 63-voudig international tegenover elkaar. Van de Kerkhof kijkt met bewondering naar beide ploegen, die momenteel respectievelijk derde en eerste staan in de eredivisie. Het belooft een kraker van jewelste te worden in De Grolsch Veste.

"Ik denk dat de spelers van Twente op een hoog niveau zitten", vertelt Van de Kerkhof in gesprek met VoetbalNieuws.nl. "Er zijn wel een paar spelers bij Twente die passen bij PSV, maar ik ga geen namen noemen. Ik ken ze ook allemaal niet zó goed. Een verdediger die bij PSV zou passen zit er zeker bij. Maar dat zijn dan wel enkele spelers."

Maar zijn die spelers ook goed genoeg om PSV te verslaan? "Ik denk toch dat PSV wel iets verder is dan Twente. Maar dat neemt niet weg dat het niet de minste wedstrijd is. Topwedstrijden zijn altijd leuk om te zien. Maar ik verwacht een kleine overwinning voor PSV. Het is een topwedstrijd op zich om te zien. En daar kunnen spelers van Twente zich ook weer in optrekken. Het is een serieuze kraker in de eredivisie", besluit Willy van de Kerkhof.

Zaterdag om 18:45 uur wordt afgetrapt in De Grolsch Veste, die volledig uitverkocht zal zijn. De scheidsrechter van dienst is Allard Lindhout, die niet voor het eerst een topduel van FC Twente fluit. De wedstrijd is onderdeel van het programma De Eretribune, dat vanaf 18:00 uur te zien is op ESPN 2.

Opinie: Welke spelers van FC Twente zouden basisspeler kunnen zijn bij PSV? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties