Van der Gijp vindt rode kaart Regeer terecht: "Het is zo zinloos"

FC Twente begon goed aan de wedstrijd tegen Fenerbahce en via Ugalde opende het zelfs de score. Dit gebeurde in de 20e minuut. Lang kon FC Twente niet genieten van de voorsprong, want na 13 minuten was het uitgerekend oud-Twente-speler Jayden Oosterwolde die van rand zestien raak kopte. De 1-1 was ook de ruststand, maar helaas eindigde FC Twente de eerste helft met tien man.

Het was de gelegenheids linksback Youri Regeer die probeerde te herstellen met hierbij met een hoog been zijn noppen in de kuit van de tegenstander zetten. Hij kreeg in eerste instantie geel, maar na ingrijpen van de VAR werd deze kaart omgezet in rood.

René van der Gijp vindt het een terechte rode kaart. "Dit is het moment dat het allemaal een beetje te veel is. Het niveau, het stadion, want anders doe je dit niet. Het is zo zinloos. Het is uit een soort van wanhoop. Hij zit er misschien niet lekker in. Het is te veel en dan doe je dit."

Opinie: Vond jij het ook een rode kaart?