Eerste elftal

Van der Kraan maakt persoonlijke missie bij FC Twente definitief niet af

Van der Kraan maakt persoonlijke missie bij FC Twente definitief niet af

Paul van der Kraan kon de lokroep van Vitesse in maart niet weerstaan en koos ervoor om per 1 april in Arnhem aan de slag te gaan als adviseur. Het doel is om Vitesse voor de tweede keer in zijn carrière te redden van de ondergang. Dit lukte de puinruimer in 2007 en 17 jaar later hoopt hij dit kunstje te kunnen herhalen in samenwerking met interim-directeur Edwin Reijntjes.

Nadat Dominique Scholten officieel het stokje overnam als algemeen directeur, bleef Van der Kraan actief bij FC Twente als adviseur. Zijn grootste missie was het voltooien van de bouw van het nieuwe trainingscomplex Sportcampus Diekman. Een dossier waarin hij zich had vastgebeten. Van der Kraan zei eerder dit jaar dat het na de ingebruikname van het trainingscomplex een mooi moment zou zijn om zijn rol bij FC Twente neer te leggen. Een vraag die onder een deel van de supporters leeft is of Van der Kraan nog altijd werkt aan het realiseren van het nieuwe trainingscomplex.

Algemeen directeur Scholten laat weten dat dit niet het geval is. "Hij doet niets meer bij FC Twente." En wie houdt zich nu bezig met het project? "Ikzelf en we doen het met een stuurgroep. Op een gegeven moment hebben we gezegd: de periode is afgelopen. Paul ging wat doen bij Vitesse en het is denk ik heel druk voor hem. Op dit moment doet Paul niets bij FC Twente." En je zit er zelf lekker in? "Jazeker. Paul heeft mij vijf maanden lang enorm goed geholpen en ingewerkt", besluit Scholten aan tafel bij VoetbalTijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties