Eerste elftal

Van der Kraan wil in zijn hart niet weg bij FC Twente

Van der Kraan wil in zijn hart niet weg bij FC Twente

Paul van der Kraan vertrok in de zomer van 2021 als algemeen directeur bij FC Twente. Zijn opvolger Jan-Willem Brüggenwirth bleek niet geschikt en moest na een korte periode al weer vertrekken. Van der Kraan zou het stokje weer tijdelijk overnemen en maximaal tot de zomer van 2022 aanblijven.

Van der Kraan is echter nog steeds de algemeen directeur van FC Twente en gaat ook dit seizoen afmaken in Enschede. De club is aan het kijken naar opvolgers, maar heeft tot dusver de perfecte nog niet gevonden.

"Ze hadden vijf kandidaten en daarvan zijn er een paar afgewezen, maar er zijn er ook wat afgehaakt omdat het te lang duurde", vertelt clubwatcher Leon ten Voorde bij de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia. "Ik heb me laten vertellen dat er goede kandidaten waren, maar niemand wordt het."

"Die arme Paul van der Kraan. Die moet iedere keer naar zijn vrouw om te vragen of hij nog een maandje in Enschede mag blijven. Paul wil in zijn hart niet weg bij FC Twente, maar hij heeft zijn vrouw beloofd dat hij dit niet tot in de eeuwigheid gaat doen", besluit de clubwatcher, die onlangs zijn kritiek uitte op de Raad van Commissarissen van FC Twente, onder meer omdat de positie van algemeen directeur voor komend seizoen nog niet ingevuld is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties