Eerste elftal

Veel onzekerheden in aanloop naar doordeweekse uitwedstrijd tegen Heerenveen

Veel onzekerheden in aanloop naar doordeweekse uitwedstrijd tegen Heerenveen

FC Twente speelde op zondagmiddag de Twentse derby tegen Heracles. De Tukkers wonnen de wedstrijd met 1-0, doelpuntenmaker was Myron Boadu. Op woensdagavond om 21:00 staat het volgende duel op de planning. De club uit Enschede reist dan af naar Heerenveen. Het is nog maar de vraag over welke spelers Joseph Oosting beschikking heeft.

Doelpuntenmaker Boadu viel meteen na zijn goal geblesseerd uit. Na de wedstrijd dacht hij dat het meeviel. "Ik denk dat het een kleine blessure is. Niks geks. Ik denk niet dat het een scheurtje is, ik hoop alleen een verkramping. De midweekse wedstrijd zal denk ik te vroeg komen, maar ik hoop er in het weekend tegen Fortuna weer bij te zijn. Ik moet niet gaan forceren, waardoor het hele seizoen weg is", vertelde Boadu tegenover De Telegraaf.

Op maandagochtend meldt clubwatcher Leon ten Voorde dat Boadu in de sportzaal enkele oefeningen heeft uitgevoerd. Het is nog niet duidelijk of de spits gehuurd van AS Monaco deze week in actie kan komen. Ook rechtsback Alfons Sampsted heeft een blessure opgelopen aan het duel tegen Heracles. Hij heeft problemen bij zijn kuit en hoopt het duel tegen Heerenveen te halen.

Naast deze twee spelers hield ook Robin Pröpper problemen over aan de wedstrijd tegen Heracles. Hij ervaarde een verkramping in zijn lichaam. De centrale verdediger had hier al vanaf minuut één last van, maar werd pas in de 77e minuut gewisseld. Of de aanvoerder van de Tukkers kan starten tegen Heerenveen is nog onzeker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties