Eerste elftal

Verbeek kraakt beredenering Oosting: "Dat is niet zo'n sterk argument"

Verbeek kraakt beredenering Oosting: "Dat is niet zo'n sterk argument"

Zoals altijd heeft Joseph Oosting zijn ploeg weer goed voorbereid op de volgende wedstrijd. In zijn gameplan zal er deze keer extra focus hebben gelegen op de spits van tegenstander AZ, de levensgevaarlijke Vangelis Pavlidis die er al 27 inlegde. Daarmee is de Griek samen met Luuk de Jong de topscorer van de eredivisie. Oosting beseft dat Pavlidis uitgeschakeld moet worden.

"Daar moeten we scherp op zijn", zegt Oosting in gesprek met RTV Oost. "We moeten zorgen dat we die moe maken en dat als hij moe is, hij geen goal kan maken, omdat hij dan moe is. Daar moeten we echt verdacht op zijn. Die bal mag niet naar hem toe, dus die ballijn moet eruit."

Bij De Oosttribune reageert Gertjan Verbeek direct. "Dat vind ik niet zo'n heel sterk argument. Hij maakt zichzelf moe. Pavlidis werkt als een paard, die houdt het gewoon negentig minuten vol. Die wordt niet moe." Maar je moet toch wat zeggen tijdens dit soort voorbeschouwingen? "Ik vind het wel sterk als je voetbalinhoudelijk wat zegt. 'We gaan hem moe maken...' Volgens mij werd hij wel wat overvallen door de vraag of wil hij zijn geheimen niet prijsgeven, dat kan natuurlijk ook", besluit Verbeek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties