Eerste elftal

Vermoedelijke opstelling: Eén wijziging bij FC Twente

Vermoedelijke opstelling: Eén wijziging bij FC Twente

FC Twente speelt vanavond de derde wedstrijd in zeven dagen. Zondag werd met 1-0 gewonnen van Heracles Almelo, woensdag werd met 3-3 gelijkgespeeld tegen sc Heerenveen en vanavond om 21:00 uur is Fortuna Sittard de tegenstander. Welke namen laat Joseph Oosting starten tegen de Limburgers? Vermoedelijk voert hij één wijziging door.

Op social media wordt de basisplaats van Sem Steijn steeds meer in twijfel getrokken. De aanvallende middenvelder speelt de laatste weken niet goed en ook zijn grootste kwaliteit - het maken van doelpunten - valt weg. Oosting zou wellicht voor dezelfde aanval gaan als in het uitduel tegen PSV (Vlap, Boadu, Rots en Van Wolfswinkel), ware het niet dat Myron Boadu geblesseerd is. Een mogelijke vervanger van Steijn zou Naci Ünüvar of Younes Taha kunnen zijn, waarmee Michel Vlap naar tien gaat, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. Daarnaast is Steijn samen met Ricky van Wolfswinkel nog altijd de topscorer. Hij zal waarschijnlijk blijven staan.

De enige vermoedelijke wijziging is dat Youri Regeer erin komt voor Alfons Sampsted. De 26-jarige IJslander speelde tegen sc Heerenveen niet goed en brengt aanvallend gezien een stuk minder dan Regeer. Aangezien FC Twente veelal de bal zal hebben tegen Fortuna, lijkt Regeer de beste optie voor de rechterkant. Sampsted is overigens ook een twijfelgeval voor het duel, net als Michel Vlap en Ricky van Wolfswinkel. Oosting gaat er echter vanuit dat het drietal gewoon kan spelen.

Vermoedelijke opstelling: Unnerstall; Regeer, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjolo, Sadílek, Steijn; Rots, Van Wolfswinkel, Vlap

Opinie: Ben jij het eens met deze opstelling of zou jij het anders doen? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties