Eerste elftal

Vermoedelijke opstellingen: Jans wijzigt FC Twente noodgedwongen op één plek

Vermoedelijke opstellingen: Jans wijzigt FC Twente noodgedwongen op één plek

FC Twente-trainer Ron Jans kan bij het thuisduel tegen FC Utrecht niet beschikken over middenvelders Michal Sadílek en Wout Brama. Daardoor wordt Jans op het middenveld weer voor keuzes gesteld, net als in de eerste seizoenshelft. Neemt Kjølø de plek in van Sadílek, of spelen Vlap en Steijn samen op het middenveld? En als Kjølø speelt, wordt het dan Vlap of Steijn op tien?

FC Twente

De verwachting is dat Kjølø de plek gaat innemen van Sadílek. FC Utrecht is een goede ploeg, waardoor een controlerende middenvelder in de vorm van de Noor niet verkeerd is. Daarnaast gaat dat Vlap vermoedelijk in de basis starten als aanvallende middenvelder. Vlap miste vorige week tegen Ajax een aantal grote kansen, maar speelde geen slechte wedstrijd en had ook geen geluk bij de afronding. Daarnaast is Vlap beter in het verdedigende aspect dan Steijn, wat kan helpen tegen een sterke ploeg als FC Utrecht.

Bij FC Twente is rechtsback Joshua Brenet nog altijd niet fit genoeg om in de basis te beginnen. Alfons Sampsted, die het na zijn komst eind december goed heeft opgepakt, zal voor de vierde keer op rij in de basis beginnen. Verder zullen we, uitzonderingen daargelaten, de gebruikelijke namen zien bij de ploeg van Jans.

FC Utrecht

Bij FC Utrecht zijn er twee twijfelgevallen. Het is nog niet bekend of middenvelders Jens Toornstra en Sander van de Streek mee kunnen spelen. Toornstra viel vorige week in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-2) uit met een blessure, Van de Streek liep een blessure op tijdens de training van afgelopen woensdag. Beide spelers zouden tijdens de training van zaterdag beoordeeld worden of ze fit genoeg waren om te starten. Behalve deze twijfelgevallen, lijkt de opstelling van FC Utrecht een zekerheid.

Vermoedelijke opstelling FC Twente

Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Smal; Zerrouki, Kjølø, Vlap; Cerny, Van Wolfswinkel, Misidjan

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht

Barkas; Klaiber, Van der Hoorn, Sagnan, Van der Maarel; Toornstra, Bozdogan, Van de Streek; Booth, Dost, Younes

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties