Eerste elftal

Video | FC Twente-kennis van Ugalde op de proef gesteld: "Klopt ja!"

Video | FC Twente-kennis van Ugalde op de proef gesteld: "Klopt ja!"

Manfred Ugalde kwam medio 2021 naar FC Twente. De spits was toen net negentien jaar oud en had er bij Lommel SK, uitkomend op het tweede niveau van België, één jaar opzitten in Europa. Twee jaar later werd Ugalde na een overtuigende eindsprint voor maar liefst vier miljoen euro overgenomen van City Football Group, dat Lommel SK in zijn beheer heeft.

Ugalde kende FC Twente al van Costa Ricaanse-legende Bryan Ruiz en speelt nu 2,5 jaar bij de club. Maar hoeveel weet Ugalde nou eigenlijk over FC Twente? ESPN stelde zijn kennis op de proef met vragen als 'Hoe vaak is FC Twente landskampioen geworden' en 'Welke speler in de huidige selectie speelde de meeste wedstrijden voor FC Twente?'

Uiteindelijk heeft Ugalde drie van de zes vragen goed en was hij dichtbij het goede antwoord bij een schattingsvraag. Hij weet hoe vaak FC Twente landskampioen is geworden, wie de meeste wedstrijden heeft gespeeld in de geschiedenis van de club en wie de oudste speler in de huidige selectie is. Bekijk de video hieronder.

Hoeveel vragen had jij goed? Laat het weten in de reacties.

Tip: Volg ons nu ook op Threads! Klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties