Eerste elftal

Video | Sampsted belooft Nederlands te gaan leren: "Nu is het mijn beurt"

Video | Sampsted belooft Nederlands te gaan leren: "Nu is het mijn beurt"

Afgelopen dinsdag werd Alfons Sampstred officieel gepresenteerd, een dag later stond hij direct op het trainingsveld en twee dagen daarna speelde hij al zijn eerste wedstrijd. Hij viel in het laatste deel van de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen. Het treffen bestond uit drie delen van 45 minuten en werd met 2-0 gewonnen door de Tukkers.

Ik heb drie goede trainingsdagen gehad en vandaag de wedstrijd. Ik voel me welkom in de groep en nu moet ik Nederlands leren. Zij hebben hun deel gedaan, nu is het mijn beurt", zo vertelt de nieuweling met een lach op zijn gezicht in gesprek met 1Twente.

Maar hoe fit is hij eigenlijk? "Ik heb voor mezelf getraind sinds de laatste interland op 19 november. Het was sporten in de gym en wat oefeningen op het veld, maar ik heb de groepstrainingen gemist. Het was even een shock voor mijn lichaam, maar voor mij was het belangrijk die eerste dagen goed door te komen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties