Eerste elftal

Video: Sem Steijn schaamt zich kapot voor gedrag vader Maurice

Video: Sem Steijn schaamt zich kapot voor gedrag vader Maurice

Sem en zijn vader Maurice zijn twee handen op één buik. Ze gaan door het leven als beste maatjes en als ze zelf niet hoeven te voetballen, dan bezoeken ze elkaars wedstrijden. Zo ook afgelopen weekend toen Sparta op zaterdag de uitwedstrijd speelde tegen FC Emmen. Sem zat op de tribune toen hij zijn vader uit de slof zag schieten nadat hij een gele kaart kreeg van de scheidsrechter.

Na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd stond Maurice Steijn voor de camera van ESPN en werd hij geconfronteerd met de beelden van zichzelf en zijn zoon. Hij reageerde niet verrast. "Hij kent me inmiddels. Dat is all in the game", aldus een lachende vader die ook nog iets vertelt over de band tussen hem en Sem.

"Sem is voor z'n vader en zo hoort het ook. En hoe gek het ook klinkt, ben ik zondag ook weer voor hem. Dat is een hele mooie band die je met z'n tweeën hebt." Maurice was een dag later inderdaad in Enschede en zag daar FC Twente winnen waardoor zijn Sparta weer zakte naar plek zes. Sem mocht in de tweede helft invallen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties